Onze_Tennis_Accedemie

[trx_content][trx_title type=”3″ style=”underline” align=”center” font_size=”3.571em” font_weight=”600″]Onze Tennisacademie[/trx_title]

Welkom op de website van Tennis4fun tennisacademie!

Graag stellen wij onszelf even voor. Onze tennisacademie is pas ontstaan in 2016 maar telt dankzij de talrijke groei reeds 7 trainers. Deze vzw is opgericht door Eddy Depraetere die reeds jaren de jeugdwerking verzorgde van TC Anzegem. Dankzij het groeiend aantal leden was de oprichting van een tennisacademie noodzakelijk.

Wij kunnen jullie alvast met veel trots vertellen dat al onze trainers beschikken over de nodige diploma’s. Verder scholen ze zich voortdurend bij in het belang van de kinderen maar zeker ook de tennislessen.

Het creëren van een goede, aangename en gezonde sfeer is de taak van ons trainersteam. Zowel jongere als meer ervaren lesgevers werken gemotiveerd samen. Op deze manier willen we onze leerlingen leiden tot een hoger niveau. Toch vinden we het zeer belangrijk dat kinderen steeds plezier beleven aan onze lessen en aan het tennissen zelf. Vandaar kozen we ook voor de naam ‘Tennis4fun’.

Om de samenhorigheid verder te stimuleren proberen we alle Tennis4fun-kids dichter bij elkaar te brengen. We organiseren op regelmatige tijdstippen tornooitjes, tiener-activiteiten, kampen … We willen ons hier ook verder in verdiepen gedurende de komende jaren.

Sportieve Groeten

Tennis4Fun- Team

PS: Ook wij respecteren de privacy (GDPR) van jullie kids. Ons privacy-beleid:  http://www.tennis4fun.be/privacy/

Vergeet ons niet te volgen via Facebook, Twitter of Instagram, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!
[/trx_content][trx_button link=”http://www.tennis4fun.be/home-1/our-team/”]Ons Team[/trx_button]